Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Projektledning Företagsflytt

Att flytta innebär så mycket mer än att bara packa och bära lådor. Att flytta sitt företag kan vara en stor och jobbig process men det behöver inte vara det eftersom man, om man vill, kan få hjälp hela vägen. Om du tycker att den kommande företagsflytten ligger som en stor sten på dina axlar ska du seriöst fundera på att ta in all hjälp du kan få. Som företagare har man tillräckligt att göra ändå och fullt upp med att koncentrera sig på sin verksamhet och få den att flyta på så smidigt det bara går trots flytt.

Om man hyr in en professionell flyttfirma som är specialiserad på företagsflytt kan de göra snudd på underverk och du kan slappna av och koncentrera dig på ditt. Att flytta ett företag kräver lite mer än när man ska flytta ett vanligt hem, planeringen är av stor vikt för att det ska flyta på och för att verksamheten ska störas så lite som möjligt. Detta är flyttföretag som har företagsflytt som specialitet fullt medvetna om och därför erbjuder de ofta även projektledning för att underlätta för sina kunder. Detta brukar innebära att de planerar hela flytten, packar, flyttar, packar upp och ser till att allting görs på rätt sätt och i rätt ordning. De kan ibland även ta hand om viss typ av renovering och annat om behovet finns, samtidigt som de kan se till att de gamla lokalerna städas ordentligt innan de lämnas.

Att ta in någon som hjälper till med hela flytten kan med andra ord i stort sett innebära att man ger dem nycklarna när man går hem från jobbet på fredagen och sedan går och jobbar i de nya lokalerna på måndagen. Låter det som en dröm? Bra, för med rätt hjälp kan det faktiskt vara så enkelt. Att flytta sitt företag på det här sättet stör verksamheten väldigt lite eller inte alls. Det är inte lätt att göra det lika smidigt på egen hand. Se det inte som en onödig kostnad utan som en investering, det kan kosta en hel del för företaget att dra ner på tempot i verksamheten under en period för att du och dina medarbetare måste lägga er dyrbara tid på att ordna med sådant som rör flytten. Var mån om din verksamhet och dina kunder, ta in hjälp med projektledning och allt annat som rör din företagsflytt.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Företagsflytt

  Sverige 2020-02-25
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-02-25
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-02-25
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-02-25
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-02-25

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)