Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Företagsflytt Stockholm

Har du ett stort eller litet företag som ska flytta i Stockolm? Blir du trött av bara tanken på att flytta verksamheten till nya lokaler? Lugn, om ni finns i Stockholm finns det gott om hjälp att få. Att flytta en hel verksamhet är mycket jobb. Innan man kommer till själva flytten är det mycket som ska göras och många viktiga saker att tänka på men med rätt hjälp kan man underlätta processen en hel del.

Om man inte vill göra hela eller delar av jobbet själv kan man anlita en flyttfirma som är specialiserad på företagsflytt i Stockholm. I den här regionen finns det många firmor som gärna hjälper till med flera steg i processen och inte bara själva flytten. Flyttföretagen kan även hjälpa till att packa ner era saker och organisera dem på ett bra sätt så att det blir lättare att ställa i ordning företaget igen när själva flytten väl är gjord. Att ta in hjälp även för den här biten gör att detta inte behöver göras på arbetstid eller på ens egen fritid, vilket kan vara väldigt skönt.

Skulle det sedan vara så att ni vet att vissa saker inte kommer att komma till användning i de nya lokalerna kan en del flyttfirmor även ordna magasinering om så önskas. Om man ändå vill packa ner sakerna själv kan man oftast köpa eller låna bra flyttlådor av flyttfirman. De brukar föredra att man använder deras material och packar efter deras anvisningar, för att minska risken att godset skadas under transporten. När sakerna väl är packade och det är dags för själva flytten kan detta bli svårt och väldigt bökigt om man inte har någon typ av lastbil att tillgå, och att flytta allting i personbilar är inte att rekommendera.

Om man däremot tar hjälp av en flyttfirma har de ordentliga bilar och hjälpmedel för att kunna lasta allting på rätt sätt och utan skador, och för att kunna säkra lasten så att det inte sker några olyckor på vägen. När allting väl är på plats har man ett stort jobb framför sig innan verksamheten kan fortsätta som vanligt. Då kan det vara skönt att veta att man även kan få hjälp med att packa upp och att ställa allting i ordning, allt för att verksamheten snabbt ska kunna återupptas. Även den här biten kan vara skön att få hjälp med så att man själv kan fokusera på sådant som är viktigare.

Företagsflytt Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Företagsflytt

  Sverige 2020-06-01
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-31
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-30
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-29
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-28

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Företagsflytt Stockholm, 10.0 out of 10 based on 1 rating