Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Företagsflytt pris

Att flytta sitt företag innebär en massa jobb men med bra planering och rätt hjälp kan det ändå göras snabbt och smidigt. För det är ju så, det mesta behöver man faktiskt inte göra själv. När det handlar om att flytta ett företag, stort som litet, kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om packning, transport och att packa upp och ställa i ordning företaget igen så att verksamheten kan fortsätta utan större avbrott. Hur mycket man känner att man vill eller behöver hjälp med vid en företagsflytt är naturligtvis individuellt men det kan vara bra att känna till att det går att få hjälp med så mycket mer än bara själva transporten.

När man har funderat igenom sin företagsflytt och vet vad man vill skulle vilja ha hjälp med är det bara att titta runt och höra sig för bland flyttfirmorna i regionen för att se vad de har att erbjuda och vad de kan göra i just ens eget fall. Priset för en företagsflytt kan naturligtvis variera en hel del beroende på vad man vill ska ingå, hur stora lokaler det är som ska tömmas, om man vill att det ska ingå flyttstäd, om man vill hjälp med magasinering och så vidare. Det är många faktorer som spelar in och därför är det bäst att höra sig för och ta in offerter från de flyttfirmor man tycker verkar intressanta och som kan tillmötesgå de önskemål man har.

Många flyttfirmor kan ge dig ett fast pris på vad just din flytt kommer att kosta, vilket kan vara väldigt skönt så att man slipper obehagliga överraskningar i efterhand. Och även om det kan kosta lite att ta in hjälp vid en företagsflytt får man tänka på hur mycket tid man sparar. Tid som man istället kan lägga på sin egen verksamhet och sina kunder så att flytten märks så lite som möjligt, samt ta hand om det pappersarbete och annat som också ska göras vid en flytt. För att få en liten aning om var ens företagsflytt kommer att hamna i pris kan man använda en tjänst som exempelvis flyttproffs.se. Där kan man ta in offerter från ett par olika flyttfirmor på en och samma gång och sedan utgå från detta när man tar sitt beslut på vem man ska hyra in för jobbet. Dessa offerter är dock inte bindande och är därför bra att ha som utgångspunkt när man jämför olika företag.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Företagsflytt

  Sverige 2020-03-28
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-03-28
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-03-27
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-03-26
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-03-26

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)