Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Företagsflytt Lund

et kan finnas olika anledningar till varför man vill flytta sitt företag och när man väl har bestämt sig för att ta steget och samlat tillräckligt med ork och energi för att göra slag i saken har man ett stort jobb framför sig. Som tur är behöver man inte göra allting själv om man inte tvunget vill. Om du vill ha hjälp med företagsflytt i Lund har du stora chanser att få det precis som du önskar. Många som tänker på flytthjälp tänker bara på själva transporten av saker och inredning från en plats till en annan men det går att få hjälp med så mycket mer.

Oavsett om du vill ha hjälp med nerpackning, nermontering av inredning, flytt, uppackning, montering, magasinering, flyttstäd eller vad det nu är finns det någon som är redo att hjälpa just dig och ditt företag med detta. Det går nämligen att få hjälp hela vägen och det finns många erfarna flyttföretag som är specialiserade på just företagsflytt och som vet vad som krävs för att flytta ditt företag från en lokal till en annan. De vet även hur de ska göra för att störa verksamheten så lite som möjligt, vilket kan underlätta en hel del för dig som företagare. Om du låter dem packa ner sakerna och montera ner inredningen slipper detta ta tid ifrån ert arbete och hindra er från att serva era kunder.

Att hyra in en flyttfirma för transporten är ofta en nödvändighet för att en företagsflytt ska vara möjlig och göras så smidigt som det bara går, de kan dessutom flytta ett helt företag på en bråkdel av tiden som det skulle ta att göra det på egen hand. De kan även se till att ni snabbt kommer på plats och får alla saker uppackade om monterade så att ni kan fortsätta med er verksamhet. Att låta en professionell flyttfirma ta hand om företagsflytten är alltså nästan som att gå hem från jobbet i de gamla lokalerna ena dagen och sedan gå och jobba nästa dag i de nya. Som om detta inte var nog kan de även se till att de gamla lokalerna städas ordentligt innan nästa ägare tar över. Har ni dessutom saker som inte behövs eller inte får plats i de nya lokalerna kan de ibland även ordna magasinering. Så, om du behöver hjälp med företagsflytt i Lund, börja ta in offerter redan idag och låt proffsen göra jobbet så att du kan koncentrera dig på din egen verksamhet.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Företagsflytt

  Sverige 2020-06-01
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-31
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-30
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-29
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-28

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)