Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Företagsflytt Göteborg

Om du behöver flytta ditt företag och det ligger i Göteborg behöver du nästan inte göra mer än att vara med och planera. Att packa ner, flytta och packa upp ditt företag finns det gott om flyttfirmor som gärna hjälper dig med. Okej, det var kanske till att förenkla en företagsflytt lite väl mycket men faktum är att en flyttfirma kan hjälpa till med så mycket mer än att bara bära och flytta grejer.

Visst måste du själv ta tag i lite pappersarbete och annat på egen hand men att packa ner inredning och saker kan de faktiskt hjälpa till med, samma sak gäller när man väl har kommit till de nya lokalerna, då kan de även hjälpa till att packa upp och komma i ordning. Detta för att företagets verksamhet ska störas så lite som möjligt och för att du ska slippa lägga dyrbar tid på de här bitarna. Hur man vill ha sin företagsflytt bestämmer man själv. Kanske har du ingen stor verksamhet och känner därför att du kan packa ner och packa upp allting på egen hand eller med hjälp av vänner och medarbetare.

Detta är naturligtvis upp till dig. Om man i alla fall väljer att ta hjälp av en flyttfirma för själva transporten till de nya lokalerna kan de ibland bistå med flyttlådor och även en del tips om hur du packar ner dina saker på bästa sätt. Allt för att minska risken att något skadas på vägen. Skulle det vara så att något ändå går sönder under transporten är det ditt eget ansvar om det är du själv som har packat.

Skulle det vara flyttfirman som har packat har de en försäkring som täcker eventuella missöden. Om man har ett företag som är större än vad man känner att man orkar packa ner och upp på egen hand finns det all anledning att beställa företagsflytt från ett av de många flyttföretag som finns i Göteborg. Det är mycket nog att tänka på och ordna med ändå vid en flytt, då kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om de bitar där detta är möjligt. Låta någon annan packa ihop kontoret och ställa i ordning det igen i de nya lokalerna. Flyttfirmor brukar vara väldigt anpassningsbara och om man har några särskilda önskemål är det bara att höra sig för, de brukar vara väldigt serviceinriktade och det mesta brukar gå att lösa.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Företagsflytt

  Sverige 2020-06-01
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-31
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-30
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-29
 • Företagsflytt

  Sverige 2020-05-28

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)